Hushållspapper

Köp ditt hushållspapper hos oss till bra pris online. Vi har snabba leveranser. I vårt utbud hittar du produkter från Tork och Katrin. Du kan filtrera efter det märke du föredrar i menyn till vänster.

9 produkter
Sortering:

Vilket hushållspapper ska man välja?

Hushållspapper är ett måste i köket för att torka upp spill av vätska eller mat. Det enklare pappret består av 1 lager. Dessa har fördelen att ha mycket papper på rullen, så de inte behöver bytas ut lika ofta. De finns i serierna Basic hos Tork och Classic hos Katrin. För extra bra absorptionsförmåga kan det vara fördelaktigt att välja ett papper med 2 lager. Den här typen brukar också vara perforerad. Dessa finns i serierna Plus och Basic hos både Tork och Katrin. Samtliga kökspapper i vårt sortiment är ofärgade, vita och säljs i balar om 12 rullar ända upp till 32 rullar. Läs mer om ett pappers egenskaper inne på produktsidan. Där hittar du också produktdatablad med kompletta specifikationer. För hygienisk torkning av händer kan du även passa på att köpa pappershanddukar.

Miljövänligt hushållspapper

Samtliga av våra produkter inom hushållspapper är miljömärkta med märkningar som Svanen, EU Ecolabel och FSC (Forest Stewardship Council). Du kan filtrera efter dessa i menyn till vänster på sidan. Du ser även om en artikel är miljömärkt genom den gröna ikonen ”Miljöval” uppe i högra hörnet vid bilden.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso