Industritork

Köp industritork online hos oss, med snabb leverans och till bra priser. Vi har ett brett utbud av de vanligaste produkterna från populära varumärken som Tork och Katrin. Om du är ute efter ett visst märke för er arbetsplats kan du filtrera efter dessa i menyn till vänster på sidan. Passa även på att köpa torkrullar för enklare avtorkning.

45 produkter
Sortering:

Olika typer av industritork

När du köper en industrirulle kan du välja bland olika tjocklekar och kvalitet på pappret. De passar också olika system och dispensrar. När det gäller produkter från Tork är de uppdelade i olika serier som W1, W2 och W3 som passar hållare inom samma serie. Se sektionen ”Tillbehör” under produktbilden när du har gått in på en produktsida, för att se vilken dispenser rullen passar till. Industritork från Tork delas också upp i olika papperskvalitet som Basic och Heavy-Duty. Katrin delar in sina industrirullar i typerna Basic och Plus.

Finns det någon miljövänlig industrirulle?

Det är också viktigt att ta reda på om en industritorkrulle har någon form av miljömärkning om ert företag har det som krav. Vi markerar alla produkter som har märkningar med den gröna symbolen ”Miljöval”. Du kan också välja att filtrera efter specifika miljömärkningar i menyn till vänster. I vårt sortiment finns rullar som har godkänts av FSC (Forest Stewardship Council), EU Ecolabel och Svanen.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50