Packband

44 produkter
Sortering:

Packband är en vanlig produkt som ofta används för att säkra och försegla förpackningar och kartonger. Det är ett starkt och tåligt band som kan hålla ihop kartonger under transport eller förvaring.

Det finns olika typer av packband, men de vanligaste är VG-band och PP-band. VG-band är flexibla och har högre brottstyrka, vilket lämpar sig för tyngre gods. PP-band är mindre elastiskt och lämpar sig för lätt eller medeltungt gods. Det finns även flexibla PET-band som är tåligare än PP-band. VG-band används normalt vid manuell sträckning medan PP-band och PET-band även kan användas i bandningsmaskiner, beroende på användningsområde och behov.

För att applicera packband används vanligtvis en bandsträckare, vilket gör det enklare och snabbare att fixera runt förpackningen. Det är viktigt att packbandet är ordentligt fastsatt för att säkerställa att förpackningen inte öppnas eller skadas under transport eller vid hantering.

Sammanfattningsvis är packband en viktig produkt för att fixera och försegla förpackningar på ett säkert och effektivt sätt. Genom att välja rätt typ av packband och applicera det ordentligt kan man säkerställa att godset kommer fram problemfritt.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50