Packtejp & Förslutning


Hos oss kan du köpa packtejp online till bra priser och med snabba leveranser. Vi har ett stort utbud inom förslutning från kända märken som tyska Tesa och japanska Nichiban. Filtrera efter varumärke i menyn till vänster på sidan. Se även vårt sortiment av kartonger.

62 produkter
Sortering:
Visar 48 av 62 produkterVisa fler

Vilken packtejp ska man välja?

När du väljer packtejp bör du observera bredden på rullen, så att den passar in i er packtejpshållare. Bredd samt längd står i namnet samt i beskrivningen inne på produktsidan. Där kan du även läsa mer om materialet, vidhäftningsförmåga och annan viktig information. Vi erbjuder varianter som är tillverkade av plast av typerna PP och PVC. Den vanligaste färgen är vanligtvis brun eller transparent. Färg kan du filtrera efter till vänster på sidan. I vårt sortiment hittar du även andra typer så som maskeringstejp, silvertejp och vävtejp i olika färger. Här hittar du dessutom tillbehör som olika modeller av hållare och brytknivar.

Tyst packtejp

Visa tejpsorter har olika lång åldersresistans och ljusresistans. Olika typer av lim används också för förbättrad häftstyrka på t ex kartong. De flesta limtyper är vattenbaserade eller består av naturgummi vilket gör packtejpen mer miljövänlig. Vissa varianter har så kallad mjuk avrullning vilket gör att ljudnivån hålls nere, vilket är att föredra vid frekvent användning. Läs mer om detta på respektive produktsida.

Packtejp, även känd som förpackningstejp eller kartongtejp, är en väsentlig produkt inom förpacknings- och logistikindustrin. Den används främst för att försegla kartonger, paket och andra typer av förpackningar, vilket säkerställer att innehållet skyddas under transport och lagring. Packtejp finns i olika material, bredder, tjocklekar och färger för att passa olika behov och krav.

De vanligaste materialen för packtejp inkluderar:
- Polypropylen (PP): Denna typ av packtejp är populär på grund av sin styrka och kostnadseffektivitet. PP-tejp är ofta belagd med akryl- eller gummibaserat lim, vilket ger bra vidhäftning och hållbarhet.
- PVC (Polyvinylklorid): PVC-tejp är mer elastisk och tystare när den rivs av rullen jämfört med PP-tejp. Den är också mycket stark och resistent mot revor och fukt, vilket gör den idealisk för tyngre och mer krävande förpackningsapplikationer.
- Papper: Miljövänliga alternativ till plastbaserade tejper inkluderar papperstejp, som är både återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar. Den kan ha ett vattenaktiverat lim eller vara självhäftande.

Med den ökande medvetenheten om miljöfrågor har efterfrågan på hållbara förpackningslösningar ökat. Många företag söker nu efter miljövänliga alternativ till traditionell packtejp. Detta inkluderar biobaserade tejper och tejper gjorda av återvinningsbara material. Att välja rätt typ av packtejp kan inte bara bidra till att minska ditt företags miljöpåverkan, utan också förbättra er miljöprofil hos konsumenterna.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50