Packsedelskuvert & Adresslappar

Hos oss köper du packsedelskuvert och adresslappar online. Vi erbjuder låga priser och snabba leveranser. Se vårt stora utbud av storlekar och varianter nedan.

35 produkter
Sortering:

Hur använder man packsedelskuvert?

Packsedelskuvert är självhäftande kuvert som fästes på utsidan eller insidan av en försändelse för förvaring av packsedlar, fraktsedlar, följesedlar och andra dokument som exempelvis transportör eller tullverk behöver tillgång till. Dessa har ofta en transparent framsida av plast för avläsning utan öppning av kuvertet medan vissa är tillverkade helt av papper. De öppnas vanligtvis på långsidan eller kortsidan och det finns varianter med eller utan tryck. Du kan läsa mer om mått, material och andra egenskaper i produktbeskrivningen.

Adresslappar till paket

Utöver packsedelskuvert hittar du även adresslappar i form av olika transportetiketter och fraktetiketter. Dessa följer oftast olika typer av standardformat för godsmärkning som STE (Sveriges Transportindustriförbund) tagit fram. De är anpassade för utskrift av etiketter från exempelvis PostNord, Schenker och DHL. Läs mer om vilka format som gäller i beskrivningen inne på produktsidan. Om du är ute efter produkter som är miljömärkta kan du filtrera efter dessa i menyn till vänster eller hålla utkik efter symbolen ”Miljöval”.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50